Már most szinte mindent tudunk a Xiaomi Mi 9-ről

2019. január 07.
3.6051
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Xiaomi-nál a többi gyártóhoz képest is nagyon gyenge a titoktartási képesség, ugyanis az itthon is igen népszerű kínai cég következő zászlóshajójáról a Mi 9-ről már szinte most minden kiderült, például, hogy bődületesen erős lesz, árban pedig igen kedvező.

Csapjunk is rögtön a közepébe! A kijelző 6,4 colon elterülő FHD+ felbontású AMOLED panel lesz, aminek tetején egy csepp alakú notch köszön majd vissza, amelyben a 24MP-es Sony szelfikamerát találjuk, a kávák minimálisak, amolyan OnePlus 6T-s előlap érkezik majd tehát.

A sebességet természetesen a Snapdragon 855 és az alapfelszereltségben kapható 6GB RAM szolgáltatja majd, ami mellé minimum 128GB háttértár dukál. Kamera tekintetében kell sem majd panaszkodnia a Xiaomi üdvöskéjének, ugyanis 3 szenzor foglal majd helyet a hátlapon, amolyan Huawei-esen vertikálisan, melyek sorrendben 48MP és 12MP-esek lesznek, a trió harmadik tagja pedig egy 3D ToF érzékelő lesz.

A 155x75x7,6 mm-es dimenziókkal rendelkező Mi 9 3500mAh-s akkumulátorát 32W-os gyorstöltéssel tudjuk majd tölteni, szoftveresen pedig az Android 9-re épülő MIUI 10 látja el a felhasználói élmény maximalizálásának feladatát. A GSMArena információi szerint a legütősebb tulajdonsága az ára lesz, ami kb. 123 ezer Ft-nyi jüan, a hivatalos forgalmazással egyidejűleg itthon picit magasabb lehet a vége, de még így is nagyon kedvező vétel lesz.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ennyiért jól meg van pakolva.

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Beleraknak minden új hardvert és kész a telefon.

válasz erre