Már júniusban elindulhatnak a Facebook saját gyártású sorozatai

2017. május 08.
3.3421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Valóban igazi médiabirodalommá szeretné feltornázni magát a Facebook, akik egy ideje már tervezik, hogy nagy videós projektjük részeként saját gyártású sorozatokkal kényeztetnék felhasználóikat, ám megtudtuk, hogy ez egyáltalán nem a távoli jövő.

Olyannyira nem, hogy a Business Insider információi szerint már júniusban elrajtolhatnának az első ilyen szériák, méghozzá egészen őrült ötleteket megvalósítva, hiszen első körben egy olyan reality műsorral szolgálna a közösségi oldal, amelyben a párok a virtuális valóságban ismerkedhetnének.

A Facebook állítólag már júniusban elindíthatja első műsorait, melyek közül összesen eddig 24 különféle címen dolgozik a cég -, és várhatóan lesznek alacsonyabb költségvetésű darabok, amelyek 5-10 perces hosszúsággal rendelkeznének, ellenben naponta bővülnének, de érkeznek nagyobb költségvetésű, prémium műsorok is, amelyek hosszabbak lennének és ritkábban jönnének.

A Facebook egyik első saját műsora állítólag egy olyan virtuális valóságban játszódó randishow lenne, amelyben a párkeresők először csak a virtuális térben találkozhatnának egymással, majd utána igazából is összeengednék őket.

A közösségi oldal ezen felül tervezne beszélgetős műsorokat, sportközvetítéseket és a Netflix mintájára rendes sorozatokat is, melyeket egy új fül alatt lehetne majd megnézni a Facebookon át, de külön applikáció egyaránt várható hozzá.
3 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 6 hónapja és 18 napja

Abban nem foglalok állást, hogy van-e vagy nincs helye a Facebookon, de a webre készített vagy weben is terjesztett sorozatokban a jövő. Jelenleg is vannak már olyan tartalmak, amiket bsznak licencelni ide a csatornák, de weben legálisan elérhető. Max a szinkronról kell lemondani, de cserébe nem kell alkalmazkodni a tévéadáshoz. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 18 napja

Nagyon elkanyarodott a Facebook az eredeti céltól. Régóta nem tetszik, de ez csak egy újabb szög nálam a koporsójába.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 6 hónapja és 18 napja

Nem tudtam mi hiányzik a Facebookról, a sorozatok. Ja nem. röhögő smiley

válasz erre