Már internet nélkül is nézhetünk videókat a Youtube-on

2016. szeptember 28.
12.7531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy igazán különleges applikációról rántotta le a leplet tegnap a Youtube, akik bejelentették a Youtube Go Androidos appot, amely megpróbálja kiegészíteni a jelenlegi alkalmazást olyan formában, hogy azokon a területeken is elérhetővé teszi a videómegosztó tartalmát, ahol rendkívül szegényes az internetkapcsolat.

Habár a Google nem árulta el pontosan a technológia hátterét, ellenben azt igen, hogy a Youtube Go applikációval - vélhetően extrém tömörítés mellett - lehetőségünk nyílik akár offline módban is videókat nézni, ami igazán aranyat ér az olyan területeken, ahol még nincs kiépítve a 3G-s adatszolgáltatás sem.

Nem véletlen, hogy a Youtube Go emiatt először kizárólag az indiai felhasználók számára érhető el, ahol az emberek vagy nem tudják megfizetni a drága mobilnetet, vagy a rendelkezésükre sem áll, csak legfeljebb 2G-s mobilhálózat.

Hogy a Yotube Go a későbbiekben más országokban is elérhető lesz-e, azt egyelőre nem tudni még, ellenben bizonyára sokan örülnének neki például hazánkban is, hiszen az adatforgalom sehol sem olcsó dolog.
3 hozzászólás

TEchie

4 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ennek a technikai oldalára nagyon kíváncsi leszek. Reméljük elmondja majd a Google a részleteket is.

válasz erre

Levi87

4 éve, 1 hónapja és 6 napja

Az igen! Ez nagyon furán hangzik!

válasz erre

Harder

4 éve, 1 hónapja és 6 napja

Na ez érdekesen hangzik! Gondolom egy rakat tartalmat leszed a telefonra amikor van aktív netje. Máshogy nem tudja megoldani.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

YouTube gombok új külsővel

YouTube gombok új külsővel

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink