Már februárban jöhet a Samsung Galaxy S8

2016. október 10.
2.3491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután a Samsung a mai naptól nem gyárt több Galaxy Note 7-est, a dél-koreai manufaktúra gyorsan megszellőztette, hogy erőforrásikat a soron következő zászlóshajó, avagy a Samsung Galaxy S8-ra összpontosítják majd, amely előbb érkezhet, mint azt korábban gondoltuk volna.
 

A hírt egy érdekes teaser kép támasztotta alá, amelyen az látható, hogy a Samsung valami nagy bemutatóra készül a barcelonai MWC17 expón, napra pontosan 2017. február 26-án, és bár az nem egyértelmű, hogy pontosan miről is van szó, a képen látható szemgolyón a 8-as szám feltüntetése határozottan a Samsung Galaxy S8 érkezésére utalhat.

Már februárban jöhet a Samsung Galaxy S8 - 2. kép

Mindez nem lenne meglepő, hiszen a koreaiak biztosan szeretnék minél előbb orvosolni a Samsung Galaxy Note 7-tel elkövetett csúnya hibáikat, amely bár készülékként méltó örököse lett volna a Samsung Galaxy S7-nek, azonban a súlyos akkumulátorproblémák meghiúsították mindezt.

Ahogy az ilyen esetekben lenni szokott, máris megjelentek az első pletykák a Samsung Galaxy S8 tudásáról, így kiderült róla, hogy dupla hátsó kamerával, ujjlenyomat-olvasóval, 4K felbontásra képes hajlított kijelzővel, Home gomb nélkül, az előlapot teljes egészében befedő képernyővel szállítanák.
4 hozzászólás

Porthos

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Megint a kapkodás. Ebből lett a Note 7 probléma is...

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Merész húzás a mostani fiaskó után...

válasz erre

marco

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nem jó stratégia félévente kiadni a készüléket. Ebbe már sokan belebuktak.

válasz erre

csirkee

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

MIÉRT????? Kutya nem fogja megvenni....

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink