Már elérhető béta változatban a WhatsApp sötét módja

2020. január 23.
6.5421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Már nem kell sokat várniuk a felhasználóknak arra, hogy hamarosan az egyik legnépszerűbb csevegő, avagy a WhatsApp is elsötétüljön, lévén tudjuk egy ideje, hogy erre készülnek a fejlesztők, azonban sokan ezt már a gyakorlatban láthatják.

A WABetaInfo munkatársai ugyanis nyilvánosságra hozták, hogy a WhatsApp csevegő Android alapú változatának bétájában már megtalálható a régóta várt sötét mód, ami azt jelenti, hogy tesztelés alatt áll, így ha minden rendben van vele, akkor hamarosan eljuthat végre a széles közönséghez is, hogy a rendszeres használók növelni tudják készülékük üzemidejét.

A sötét mód a Google Play Beta Programban megtalálható 2.20.13-as verziószámú WhatsApp változatban már megtalálható, de ha nem tartozunk a programhoz, akkor se csüggedjünk, hiszen a világhálón fellelhető az applikáció kérdéses típusának .apk telepítője, így némi buherálás után már most lehet nekünk is fekete csevegőnk.
készülnek a fejlesztők, azonban sokan ezt már a gyakorlatban láthatják.'>
3 hozzászólás

Gólem

4 éve, 7 hónapja és 8 napja

Fontos feature. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Levi87

4 éve, 7 hónapja és 8 napja

Régen mennyit használtam, te jó ég... Ez volt A csevegő app. Aztán iPhone-ra váltottam, és maradt az iMessage, meg a Messenger... Nem volt ez rossz annak idején...

válasz erre

Mordorer

4 éve, 7 hónapja és 8 napja

Nem értem azt aki erre a fekete témára gerjed. mosolygó smiley

válasz erre