Már csak a negyedik legjövedelmezőbb vállalat az Apple

2019. január 05.
3.4841
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple vélt vagy valós problémái a cég értékére mindenképpen kihatással vannak, ugyanis a legfrissebb felmérés szerint az amerikai vállalatok listáján már csak a negyedik helyet foglalja el az almás cég.

Azok után, hogy a tavalyi évben az Apple elérte az 1 billiós értéket, megkezdődött a visszaesés, ami konstans kitartott az év utolsó két hónapjában, ami pedig azt eredményezte, hogy az Amazon és a Microsoft mellett az Alphabet is előzött, így pedig rögtön három helyezésbe került az iPhone-ok körüli probléma hullám.

Számokra lefordítva ezt, az Apple jelenleg 700,9 milliárdon áll, előtte a Google anyavállalata az Alphabet található 748 milliárddal, az első helyért pedig 2018-ban az Amazon és a Microsoft küzdött meg.

A "verseny" igen szorosra sikeredett, ugyanis előbbi év végén 770,6 míg utóbbi 782,4 milliárddal zárt, tudtuk meg a Softpedia forrásából.
5 hozzászólás

technomancer

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Szívás. Ideje kicsit normalizálni az árakat mondjuk.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Biztos vagyok benne hogy kilábalnak a helyzetből, de hogy meg lett tépázva a cég mostanában a saját maga ****ságai miatt, az biztos. Bejelentik, hogy többé nem közlik miből mennyi megy el. Horror árú készüléket adnak ki még horrorabb áron. Nem cserélik a gyárilag hajlott ipadet. És még sorolhatnám.

Ez most rá a reakció.

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Majd visszajönnek, most meg van zakkanva a piac a sok hülyeségük miatt.

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez nem tartott ki sokáig.

válasz erre

techiii

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Elég lesz nekik egy jó készüléket kihozni és ismét nőni fognak.

válasz erre