Már az isteneket is cenzúrázza a Facebook

2017. január 05.
3.0741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mark Zuckerberg és vállalata a Telegraph legfrissebb hírei szerint túlnőtte az isteni rangot, miután a Facebook nemrégiben úgy döntött, hogy az isteneket is cenzúrázni fogja a közösségi oldalon.
 

Mindez természetesen nem úgy történt, hogy Zuckerberg egyik reggel felkelt, és döntésre jutott, mindehhez ugyanis egy konkrét eset is kapcsolódik, történt ugyanis, hogy a Facebook nemrégiben cenzúrázta Neptunus, a római mitológiából ismert tengeristen szobrának képeit a közösségi portálon, mert ruhátlanul ábrázolták, és mert látszódik a nemi szerve.

A szobor persze nem egy friss műalkotás, de még csak nem is Photoshop-műremek, lévén a 16. század óta áll a bolognai Piazza del Nettuno téren, azonban amikor Elisa Barbai, egy helyi író szeretett volna feltölteni a szoborról egy képet, hogy Bologna látnivalóit népszerűsítse a közösségi oldalon, a Facebook ezt megtagadta számára.

Istenség ide vagy oda, a közösségi oldal szerint a szoborról készült kép szexuális tartalmat ábrázol, így Neptunus vagy felöltözik, vagy nem jelenhet meg a Facebookon.
5 hozzászólás

Santonio

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Hihetetlen mennyire buta és használhatatlan algoritmusaik vannak...

válasz erre

Levi87

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Bezzeg a döglött állatok meg a balesetek kint lehetnek. Hülye banda.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Nem normálisak, esküszöm!

válasz erre

Fikarc

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Na neeeeeeee, ennyire nem lehetnek idióták!

válasz erre

inkognito

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

ennek a facebooknak már lassan minden szexuális tartalom lesz. Bezzeg a sok kis tizenéves csitri rakja ki a mellét az nem szexuális tartalom...

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink