Már az Apple vezére is a közösségi oldalak veszélyeire figyelmeztet

2018. január 24.
1.7761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A közösségi oldalak veszélyeivel nagyon sokan tisztában vannak, azonban a legtöbben addig nem veszik komolyan a fenyegetéseket, amíg egy nagy név meg nem szólal a témában, így itt az ideje felkapni a fejünket, mert most maga az Apple vezére beszélt a problémáról.

A The Next Web beszámolója szerint Tim Cook a minap egy interjúban hozta szóba a közösségi média negatív hatásait, melyben kifejtette, hogy bár neki nincsen gyermeke, ellenben van egy szeretett unokaöccse, akinek a neveléséből aktívan kiveszi a részét, ha az internetes aktivitással kapcsolatos határok megszabásáról van szó.

Elmondása szerint így rengeteg olyan dolog van, amit nem enged meg neki, és bár nem tudjuk, hogy az unokaöcsi hány éves, de Tim Cook szerint azt nem engedélyezi, hogy idő előtt, tehát vélhetően még kiskorúan regisztrálja magát a közösségi oldalakra.

Tim Cook kiemelte, hogy nem hisz abban a sokak által hangoztatott nézetben, miszerint a modern technológiák és a közösségi oldalak folyamatos használata sikert ad az emberek kezébe, ő inkább a mértéktartást tartja szem előtt ezen a téren.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Hát bizony ezen nem vagyok meglepve.

válasz erre

Tommy

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Egyre többen nyilatkoznak így, még a fb régi vezetői is. Biztos nem véletlenül.

válasz erre

TEchie

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Teljesen egyetértek vele. Legalábbis ha facebookról van szó. Plus nem olyan veszélyes.

válasz erre