Már az Apple HomePod gyártási kapacitását is csökkentették

2018. április 24.
3.1541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Apple HomePod okoshangszóró kapcsán sokan már a megjelenés előtt is úgy vélekedtek, hogy hatalmas bukás lesz, azonban a legfrissebb hírek szerint annyira nem talált célba vele a tech óriás, hogy még a gyártási kapacitást is drasztikusan csökkenteni kellett.

Korábban több szakértő is olyan jóslatokat tett, miszerint az Apple által tervezett 10 milliós eladásból alig 2 milliót értékesíthet majd a vállalat az első évben, azonban a Cult of Mac forrásai szerint nem kizárt, hogy még ez sem jöhet nekik össze.

A lap ugyanis úgy értesült, hogy az Apple okoshangszórójának már a gyártási kapacitásait is jelentős mértékben megvágták, ezáltal a korábbi 500 ezer darabos havi mennyiséget 200 ezerre csökkentették, ami határozottan azt mutatja, hogy egyáltalán nincs olyan nagy érdeklődés a termékre, amiért a legtöbben a túl magas árat okolják, hiszen technológiai oldalról a jól megszokott minőséget képviseli az eszköz.
3 hozzászólás

Porthos

6 éve, 5 hónapja és 9 napja

Érdekes hogy így alakult. meglepett smiley Lehet hogy túl sokáig húzták, a karácsonyt eleve bukták pl.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ennek a piacát én nem is látom egyébként. Tech beállítottságú haverjaim vannak de senki nincs rákattanva egy hangszóróra.... meglepett smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 5 hónapja és 9 napja

Nem nagyon fogy pedig ez az egyik legjobb cuccuk az utóbbi években.

válasz erre