Már a Tinder is mesterséges intelligenciával segít megtalálni az igazit

2017. december 04.
6.9341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Komoly fejlesztésről rántotta le a leplet a Tinder, akik bejelentették, hogy egy vadonatúj, mesterséges intelligencián alapuló rendszert tesztelnek annak érdekében, hogy az emberek könnyebben megtalálhassák az igazit.

A mesterséges intelligencia egyelőre túl sok szerepet nem játszik az applikációban, ellenben a Super Likeable nevű opció teljes egészében rá épít, segítségével pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy négy jelöltből egynek szuperlájkot adjunk, amihez hasonlóra eddig is volt példa.

Ezúttal azonban a Tinder a mesterséges intelligencia segítségével képes lesz úgy elénk tárni a szuperlájkot érdemlő partnert, hogy a rendszerre feltöltött minden egyes adatát feldolgozza annak érdekében, hogy a mi igényeinkhez a leginkább igazodó párt találja nekünk.

Az ilyen, MI által talált, hozzánk leginkább passzoló emberekből napi szinten négyet mutat majd meg az újdonság. A Tinder úgy látja, hogy a mesterséges intelligencia segítségével a figyelmünkbe ajánlott partnerek esetében háromszor nagyobb az esély a kölcsönös szimpátiára, mint az eddigi módszerrel.

Hogy az újdonságot mikor vezeti be a Tinder, az egyelőre kérdéses, ellenben néhány régióban már tesztelik a mesterséges intelligencián alapuló opciót.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 10 hónapja és 10 napja

Ez a Tinder max képnézegetésre jó. agy valaki már összejött innen csajjal? röhögő smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 10 hónapja és 10 napja

Épp valamelyik nap nézte a csajom az új Bridget Jones filmet, abban volt egy ilyen app, még ki is röhögtem hogy mekkora baromság. Erre nesze. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 10 hónapja és 10 napja

Az igen! meglepett smiley Izgalmasan hangzik, már persze annak aki használja.

válasz erre