Már a Stories szekcióból is lehet vásárolni az Instagramon belül

2018. június 13.
7.1891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ahogy az Instagram blogjában olvashatjuk, az alkalamazás nem csak inspirációt nyújt a felhasználóknak, hanem képes az interakcióra is, sőt vásárolni is tudunk a felületen keresztül, ez utóbbit pedig most tovább bővítették.

Rengeteg neves vagy éppen csak felkapott márka portfóliójából vásárolhatunk már most is az Instagram applikáción belül, de a Stories szekcióban ezidáig ez nem volt kivtielezhető, ezt oldották meg a fejlesztők a legutóbbi frissítéssel.

Maga a Stories rendkívül népszerű, rengetegen használják nap mint nap, a követőik pedig szinte elvárják, hogy minél több érdekesség kerüljön ide, így az influencer-eknek könnyű dolga van, amit a gyártók meg is lovagolnak.

A brandek vagy önállóan, vagy pedig a népszerű felhasználókon keresztül megcéloznak minket, ahol az új termékeiken látványos módon prbálják eladni, így a Stories esetén ha egy stickert látunk egy bevásárló kocsival, arra kattintva kapásból eljutunk a termékoldalra, ahonnan már véglegesíthetjük is a rendelésünket.

Már a Stories szekcióból is lehet vásárolni az Instagramon belül - 2. kép

3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ez nagyon kell bele.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Te jó ég, mekkora baromságokkal foglalkoznak ezek fejlesztés néven.

válasz erre

Levi87

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ez mennyire gáz már! A Stories maga is egy rohadt patkány dolog, kinyomhatatlan, erőszakos ****. Egyre kevesebbszer nézek az appra ilyenek miatt.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink