Már a harmadik negyedévben elérte a 100 millió leszállított okostelefont a Huawei

2017. október 25.
2.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hihetetlen tempót diktál az olcsó, ámde minőségi okostelefonjairól ismert kínai Huawei, akik bejelentették, hogy 2017-ben már harmadik éve tudták hozni a 2015 óta folyamatos sikerszériát, aminek részeként több mint 100 millió okostelefont szállítottak le.

Sőt mi több, a gyártónak idén minden eddiginél előbb összejött ez az eredmény, hiszen míg tavaly és tavalyelőtt majdnem egy teljes üzleti esztendőre volt szükségük hozzá, addig most már a harmadik trimeszter végére összehozták ezt a hihetetlen teljesítményt.

Ennek az oka leginkább a Huawei Mate 10-ben keresendő, ami alaposan megtolta a gyártó szekerét, amivel egyetemben a China Daily információi szerint az aktuális üzleti esztendő első kilenc hónapjában 30 százalékkal növekedett a gyártó árbevétele.

A Huawei részéről így nem lesz nehéz a jövőben sem megszorongatnia az Apple-t, mint ahogyan teszik azt már a nyár eleje óta, hiszen akkor történt a történelmi váltás, amikor a Huawei a piaci részesedés tekintetében megszerezte a második helyet - közvetlenül a Samsung mögött.
3 hozzászólás

Fikarc

4 éve, 5 hónapja és 11 napja

Azért kíváncsi lennék, a felsőkategóriában hogy szerepelnek...

válasz erre

PixelHero

4 éve, 5 hónapja és 11 napja

Én várom a 10 Pro hazai megjelenését, lehet benevezek egyre

válasz erre

TEchie

4 éve, 5 hónapja és 11 napja

Elárasztják a piacot ocsó ****okkal - csakúgy mint a Samsung. Ezek fogynak, nem a Mate 10.

válasz erre