Már a fitneszkarkötők is robbannak

2017. április 27.
4.0251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az okostelefonok után úgy néz ki, hogy már a fitneszkarkötőkben sem bízhatunk meg maradéktalanul, az ABC News beszámolója szerint ugyanis a minap egy nagyon csúnya baleset történt egy Fitbit Flex 2-es típussal, amely egyszerűen felrobbant viselője kezén.

Az eset főhőse Dina Mitchell, aki másodfokú égési sérüléseket szenvedett, miután fitneszkarkötője minden különösebb előjel nélkül kigyulladt a kezén úgy, hogy közben még csak nem is sportolt, hanem teljes nyugalomban üldögélt és olvasott.

Bár Dina azonnal megpróbálta leszabni a kezéről a lángoló karkötőt, de az így is csúnyán megégette a kezét, sőt mi több, a bőrébe több műanyag- és gumidarabka is beleégett, amit később az orvosok távolítottak el a kezéből.

Már a fitneszkarkötők is robbannak - 2. kép

A Fitbit közleményben azonnal reagált az esetre, és kiemelték, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben, hiszen eddig ez az első eset, hogy ilyen történik ezzel a típusú fitneszkarkötővel, amiből azonnal fel is ajánlottak egy cseredarabot a pórul járt nőnek, akinek viszont esze ágában sincs többé ilyet viselni.

3 hozzászólás

Harder

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Jajj de rondán beleégett... wtf smiley

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Amiben akksi van az robbanhat is sajnos.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 6 hónapja és 8 napja

Fitneszkarkötő a kirobbanó formáért.

válasz erre