Már 2033-ban embert küld Amerika a Marsra, köszönhetően az új ütemtervnek

2019. április 04.
4.5891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az eredeti terv az volt, hogy a NASA 2028-ig küld embert a Holdra, majd valamikor a 2030-as években történik meg a Marsra szállás, ennek ellenére az egész ütemtervet megbolygatta az az idea, hogy 2024-ig megtörténik a Holdlátogatás.

Jim Bridenstine a NASA-tól egy meghallgatás során árulta el, hogy a Trump-adminisztráció döntése nyomán, miszerint még 2024-ben Holdra szállunk ismét, az egész Marsra szállás terve is előrébb lett hozva, azaz még 2033-ban embert küldünk a vörös bolygóra. Bridenstine állítása szerint a Hold egy tökéletes kísérleti terep lesz a Mars előtt.

Persze ez kétkedést váltott ki a jelenlévő bizottságban, azonban jelenleg nyílegyenes menetrendet tart a NASA, hogy az egyes fázisokat felgyorsítva tudják megvalósítani ezt az egész projektet. Meglátjuk, hogy az elkövetkezendő öt évben hogy fognak alakulni az események.
2028-ig küld embert a Holdra, majd valamikor a 2030-as években történik meg a Marsra szállás, ennek ellenére az egész ütemtervet megbolygatta az az idea, hogy 2024-ig megtörténik a Holdlátogatás.'>
2 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 5 hónapja

Ideje volt már észbekapniuk.

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 5 hónapja

Felgyorsultak az események! meglepett smiley

válasz erre