Már 18 karátos arany AirPods Pro-t is vásárolhatunk

2019. november 14.
5.7831
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Apple termékeinek luxuskategóriás tuningolásáról ismert Caviar bejelentette, hogy elkészítették az AirPods Pro 18 karátos aranyból készült változatát, mely olyan hatást kelt a fülben, mint egy méregdrága fülbevaló.

Illetve nemcsak a hatás tekintetében, hanem az árcédula terén szintén megállja a helyét ez a kijelentés, hiszen a tiszta aranyból készült fülhallgató, illetve a szintén aranyból álló tokja 67 790 dollárt kóstál, ami átszámítva több mint 20 millió forintba kerül, és a gyártó szerint az arany súlyát valóban érezhetik majd a vásárlók mind a kezükben, mind a fülükben.

Ha ezt túlzásnak tartjuk, de valami kis extrát mégis szeretnénk magunknak, a Caviar szintén újdonságként jelentette be azt az AirPods Pro variánst, amiért 1550 dollárt (470 ezer forint) kérnek, ezért cserébe pedig a fülhallgató tokja kap exkluzivitást, lévén eredeti pitonbőr borítást kapott, méghozzá arany Caviar logó társaságában.
4 hozzászólás

inkognito

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Mekkora hülyeség.

válasz erre

betyár

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Majd az arab sejkek megveszik.

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

"az arany súlyát valóban érezhetik majd a vásárlók mind a kezükben, mind a fülükben" - biztos örülnek majd neki. Végre csinált az Apple egy fülest ami bent marad a fülben, de nekik azért esik ki a mert nehéz.

válasz erre

TEchie

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kettőt kérek!

válasz erre