Maps.me - A legjobb offline térkép alkalmazás?

2015. január 20.
7.4011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Akiknek fontos, hogy egy olyan térkép alkalmazást használjanak ami nem igényel folyamatos internetkapcsolatot, nekik jó hírem van: Maps.me.

Azon felül, hogy nem szükséges a folyamatosan internetkapcsolat, nagyon gyors és rendkívül pontos. Nagyon sok helyszínt/éttermet/szállodát stb kereshetünk meg vele, és navigálhatunk oda. Nincs olyan szép 3D felülete mint egy Google Maps -nek, de a több mint elegendő a 2D megjelenítés. A nyaralások elengedhetetlen kelléke lehet sokaknak. Még indulás előtt letölthetik az érintett országok térképeit és készen is vannak. Már biztos, hogy internet nélkül is visszatalál a szállodához. :)

[gallery ids="16365,16364,16366,16367,16368,16369"]

Azt még nem mondtam hogy a Maps.me egy ingyenes alkalmazás, ami elérhető Android / iOS/Blackberry OS rendszerű készülékeken.
Miután letöltöttük a programot, nincs más dolgunk mint letölteni a kívánt ország térképét és használni a programot. Van lehetőség eldönteni a letöltésnél, hogy csak a térképet vagy a térkép+útvonalak csomagot töltjük le. (Magyarország "térkép+útvonal? csomagja közel 100MB, úgyhogy gond nélkül elfér bármilyen okostelefonon).
Mindenkinek érdemes egy próbát tenni a Maps.me -vel, mert nagy eséllyel, kellemesen fog csalódni benne mindenki.
Mivel teljes mértékben tudja nélkülözni az internetet, ezért nem csak a mobil adatforgalmat  redukálja, hanem az akkumulátort is nagyban kíméli.
Természetesen megoszthatjuk saját helyzetünket és el is menthetjük a "kedvenc" helyeinket.
A tapasztalataitokat írájátok meg nekünk is, mert nem tudtuk letesztelni az ország minden szegletén. Azt bátran állíthatom, hogy Budapesten tökéletesen működik.

https://www.youtube.com/watch?v=RHnUSKIULbs&w=640&h=360
nincs még hozzászólás