Manchester néven érkezik a következő Gnome

2017. március 30.
3.1131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Alig egy hét telt el a legújabb stabil Gnome asztali környezet megjelenése óta, máris elérhetővé vált a az év második felében várható új verzió fejlesztési ütemterve, melynek kódneve ismét egy városról kapta a nevét, ami ezúttal az angliai Manchester lett.

Nem pihennek a Gnome csapatában a fejlesztők, illetve egy picit azért mégis, hiszen a fent említett újdonságnak, mely verzióját tekintve a 3.26 lesz, csak jövő hónap elején állnak neki, ám onnantól feszített lesz a tempó, mivel még április végén kiadnak egy tesztelői verziót.

A fejlesztési terv szerint a már megszokott éppen aktuális stabil verzióhoz képest eggyel nagyobb build számmal dolgoznak majd, így a 3.25-ről indul a munka és az utolsó kiadás vélhetően a 3.25.9 lesz majd, amit majd a 3.26-os végleges variáns követ szeptember 13-án.

E kettő, mármint a kezdeti és a végső dátum között valahol félúton, július vége és augusztus eleje közt megrendeznek majd egy konferenciát, ahol fejlesztők és felhasználók együtt ötletelhetnek valamint az előbbi csoport neves tagjai tartanak majd szemináriumokat, mindezt stílszerűen a Gnome 3.26 névadó városában, Manchesterben.
1 hozzászólás

Ronalddo

7 éve, 8 hónapja

De gyönyörűen néz ki! meglepett smiley

válasz erre