Majdnem végleges a megújult Epiphany

2017. március 02.
3.9851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Gnome fejlesztése mögött álló csapat keményen dolgozik a március 22-én debütáló Gnome 3.24-es asztali környezet béta verzióin, illetve az egyes mérföldkövek sikeres teljesítésein.

Ezzel párhuzamosan pedig egyre kiforrottabbá válik az Epiphany böngésző is, amelynek a 3.24-es változata igen ígéretesnek tűnik. Sok alapvető szoftver, melyek kulcsfontosságúak a Gnome stack-ben, már elérte a 3.24-eshez nagyon közeli verziót, így azok szabadon tesztelhetőek a teljes asztali környezet nélkül is, amely majd csak március végén debütál. Ezek közt találjuk az Epiphany legújabb bétáját is, amely funkcionalitásban nem hozott tömérdek változást, ám a mostaniak annál fontosabbak.

A friss build-ben a fókusz a foltozáson volt, így elsősorban a felhasználók által jelentett hibát orvosoltak, de mellette implementálásra került az új "search engine dialog", valamint visszakerült a CTRL+Shift+N kombináció, amely a már jól megszokott inkognitó módot aktiválja. Ez utóbbi nagyon hiányzott a felhasználóknak, így vélhetően sok kérés érkezett a csapat felé ennek reaktiválásáról.
3 hozzászólás

Harder

7 éve, 9 hónapja

TEchie írta:
Használja valaki vajon? meglepett smiley
Általában nagyon jó teljesítménnyel működnek ezek, villámgyorsak. Munkára nincs is jobb.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 9 hónapja

Érdekesek ezek az alternatív böngészők. Időnként jobbak mint a nagyok mégis csak egy szűk réteg használja őket. Én ezt pl rendszeresen.

válasz erre

TEchie

7 éve, 9 hónapja

Használja valaki vajon? meglepett smiley

válasz erre