Majdnem megint tönkretette a gépeinket a Microsoft a Windows 10 tavaszi frissítésével

2018. április 18.
3.9661
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A tervek szerint már múlt héten meg kellett volna érkeznie a Windows 10 nagy tavaszi frissítésének, azonban a Microsoft az utolsó pillanatban leállította az indítást - a legfrissebb értesülések szerint azért, mert megint nagy botrány lett volna belőle.

A Windows 10 Redstone 4 kódnéven megismert frissítésnél ugyanis az utolsó pillanatban vették észre, hogy egy olyan kritikus hibát tartalmaz, amivel gépek sokaságánál idézett volna elő kék halált, vagyis megint az egész világon ment volna az anyázás a kontármunka miatt.

A Microsoft egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy fejlesztőik az utolsó pillanatban tárták fel azt a hibát, ami kék halált idézett volna elő sok-sok PC-n, ezáltal nem akartak javítócsomagot készíteni a javítócsomaghoz, inkább visszavonták a megjelenést, hogy egy hibátlan frissítés legyen a végeredmény.

A hiba pontos okáról egyelőre nem jelentett a Microsoft, mint ahogyan arról sem, hogy mennyit csúsztattak a premieren, de bizonyára utóbbiról időben tájékoztatják majd a felhasználókat.
7 hozzászólás

DarkZer0

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Feltoltam V1808 build 1713.1-et, persze nem fő rendszernek

válasz erre

VDemon

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Windows.

válasz erre

Eltohn

9 hónapja, 3 hete

Jó kis Win95. Sose volt ilyen problémánk vele...

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 3 hete

Végre hozzászoktam és most meg nem küldik a hibás frissítést? Folyton családost okoznak... Bár úgy látom most is csak véletlen sikerült rájönni, lesz még itt kékhalál a jövőben bőven.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 3 hete

Fejlődnek.

válasz erre

techiii

9 hónapja, 3 hete

Ez egyszerűen hihetetlen. Hogy tud egy világcég ilyen rossz fejlesztőket alkalmazni?! Még az a szerencse h nem adták ki élesben. Sok ember gépet tette volna tönkre.

válasz erre

TEchie

9 hónapja, 3 hete

A francba, megint kizökkentettek a komfortzónámból! Annak a része a frissítés utáni szopás.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink