Majdnem kiadtak egy spoileres posztert a Bosszúállók: Végjátékhoz

2020. április 21.
6.3881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Igyekezett a Disney úgy kezelni a Bosszúállók: Végjáték marketingkampányát, hogy konkrétan semmit ne tudjon meg a közönség a sztoriról vagy annak aspektusairól, így többek között azt is titokban tartották, ahogyan Hulk végül felbukkant a filmből.

Igen-igen, arról a Shrek-szerű (Okos Hulk?!) hibridről beszélünk, ami Hulk és Bruce Banner teljes fúziójából jött létre, melyről az égegyadta világon semmit nem tudtunk a film megjelenése előtt. Egy neves művész, BossLogic most megvillantott egy olyan posztert, amelyet exkluzívan az Atom Tickets számára készített anno, ez viszont elspoilerezte volna a karakter kapcsán lévő apró csavart.

Végül nem is használta fel az Atom Tickets ezt a produktumot, akikkel akkor már egy éve kollaborált, hogy valamiféle posztert hozzon össze számukra. Sőt, a fel nem használt poszteren eredetileg Thanos helyén Nebula lett volna, ám a véglegesre a csettintés nagymestere került végül.

Majdnem kiadtak egy spoileres posztert a Bosszúállók: Végjátékhoz - 2. kép


Majdnem kiadtak egy spoileres posztert a Bosszúállók: Végjátékhoz - 3. kép

3 hozzászólás

techiii

4 hónapja, 1 napja

Thanos nem maradhatott le.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 1 napja

Hát ez a Hulk rohadt fura lett volna így.

válasz erre

login_password

4 hónapja, 1 napja

Nem lett volna nagy spoiler, hiszen már mindenki tudta a storyt. Lehetett tudni, hogy vissza mennek az időbe és így tovább.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink