Majdnem három hétre leállítja a Tesla a Model S és Model X autószériák gyártását

2020. december 13.
16.3861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Tesla egy belső dokumentum szerint december 24-től 18 napra leállítja a Model S és a Model X gyártását, ahogyan az kiderült a CNBC jóvoltából, azonba eddig nem biztos, hogy vállalat miért hozta meg a döntést eme két szériával kapcsolatban.

Ettől függetlenül az ezen gyártósorokon dolgozók várhatóan kapnak ugyanúgy heti fizetést, néhány fizetett szabadságot, és lehetőségük nyílik a társaságon belül más csapatokban dolgozni, úgyhogy nem fogják kihúzni a talajt ezen divíziók alól sem.

A feljegyzés azt is elmondja, hogy a dolgozók önként jelentkezhetnek a szállítók sorába, akik az ügyfeleknek viszik el a járgányt, miközben a gyártás szünetel. Maga a Tesla eddig nem kommunikálta ezeket a híreket hivatalos berkeken belül.

Időről időre (rendszerint évente egyszer) leáll a gyártás a Teslánál egyébként, de hogy a mostani eset ennek a relatíve rendszeres leállásnak a része-e, egyelőre nem tudni.
kiderült a CNBC jóvoltából, azonba eddig nem biztos, hogy vállalat miért hozta meg a döntést eme két szériával kapcsolatban.'>
2 hozzászólás

CharlieFirpo

3 éve, 6 hónapja és 24 napja

Lehet hogy elfogytak az aksik...

válasz erre

Levi87

3 éve, 6 hónapja és 24 napja

Gondolom a szokásos téli leállás.

válasz erre