Magyarország a második legjobb a mobilhálózatokban

2018. október 01.
2.8951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mindenképpen kimagasló elismerést sikerült bezsebelniük a napokban a magyarországi mobilhálózatoknak, lévén az OpenSignal legutóbbi felméréséből kiderült, hogy hazánk a második helyen áll a világon a mobilhálózatok minőségének tekintetében.

Hogy pontosak legyünk, a jelentés szerint a mobilos videózás terén állja meg a helyét a fenti kijelentés, hiszen a szakértők nemcsak a 4G hálózatok általános letöltési sebességét vizsgálták meg - hiszen ez gyakran nem egy objektív mérőszám -, hanem azt is, hogy milyen minőségben tudják a felhasználók igénybe venni okostelefonjukról az online videós szolgáltatásokat.

Az OpenSignal összesen 69 országot vizsgált meg, de csak 11 ország szerezte meg a "nagyon jó" minősítést, köztük például Magyarország is, hazánk ugyanis a második legjobb lett ebből a szempontból az egész világon, a maximálisan kiadható 100 pontból ugyanis majdnem 68-at kaptunk, ennél jobbat pedig egyedül a csehek teljesítettek 68,5 ponttal.

Ezzel az eredménnyel Magyarország még Norvégiát is megelőzte, akik híresen fejlett hálózataikkal csak a harmadik helyre állhattak fel, de nagy dicsőség volt, hogy beelőztünk olyan fejlett uniós államokat is, mint Németország vagy Franciaország.
felméréséből kiderült, hogy hazánk a második helyen áll a világon a mobilhálózatok minőségének tekintetében.'>
3 hozzászólás

Levi87

6 éve, 10 napja

Na ez komoly. Nekem nincs is gondom a nettel itthon az biztos.

válasz erre

techiii

6 éve, 10 napja

Net szempontjából tényleg nagyon fejlettek vagyunk. Ez jó hír.

válasz erre

Harder

6 éve, 10 napja

Na végre valamiben királyok vagyunk! röhögő smiley

válasz erre