Magyar sikerrel zárult a Huawei európai fotós versenye

2018. szeptember 11.
4.1711
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A National Geographic és a Huawei közösen rendezte meg a Next Image névre keresztelt fotós versenyt, amelyre rengeteg fotóval jelentkeztek a felhasználók Európa számos országából, a győztes pedig egy magyar lány lett, Pávó Réka.

Összesen 20 ország és 67 610 fotó képviselte magát hat kategóriában (Portré, Éjszakai fotó, Életképek, Utazás, Természet és Story Board) a július 9. és augusztus 27. között tartó versenyben, a végén pedig közel egymillió szavazat illetve a szakmai zsűri döntött a helyezésekről.

A közép-kelet-európai régió abszolút bajnoka egy magyar lány, Pávó Réka lett az Art & Leukemia címet viselő fotójával, melyet lentebb be is illesztettünk. A hölgy maga is a szörnyű betegséggel küzd, így hatalmas inspiráció lehet számára a most megnyert viadal.

A fődíj 10 ezer euró, egy Huawei Matebook X illetve a National Geographic jóvoltából egy olaszországi fotós út volt, plusz a hab a tortán, hogy az ezen utazás alatt lőtt képeket Réka publikálhatja a majd népszerű természetfotós magazinban.

A Huawei magyarországi képviselete egyébiránt szeptember 18-tól egy exkluzív kiállítás keretében kiállítást tart az Akvárium Klubban, ahol neves magyar fotogárfusok és a Next Image legjobb magyar fotóit tekinthetjük meg.

Magyar sikerrel zárult a Huawei európai fotós versenye - 2. kép

4 hozzászólás

CharlieFirpo

10 hónapja, 1 napja

Gratula a magyar lánynak. Nem egy kiemelkedő kép, de nem rossz!

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 1 napja

Nem rossz kép.

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 1 napja

Gratula neki!

válasz erre

login_password

10 hónapja, 1 napja

Nyilván nem rossz a kép de azért nem egy hűha. Nem tudom milyenek lehettek a többi képek.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink