Mágneses rögzítéssel ellátott navigációt mutatott be a Navitel

2018. február 08.
2.0751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Navitel bemutatta legújabb E500 Magnetic névre hallgató autós navigációját, amivel kapcsolatban a legnagyobb különlegességet az adja, hogy speciális mágneses rögzítést garantál, ami forradalmi újdonságnak tekinthető.

A mágneses megoldásnak hála ugyanis nem kell többé kapcsolókkal és pontos illesztésekkel törődnünk, lévén amint közelítjük a navigációt a konzolhoz, a mágnes rögtön a helyére szippantja a kis eszközt, ami vezetés közbeni használat során különösen nagy előny, sőt mi több, a töltő is a szélvédő konzolhoz csatlakozik, így még a kábelekkel sem kell bajlódnunk a fel- és leszereléskor.

A Navitel E500 Magnetic egy 5 hüvelykes érintőkijelző mellett egy 800 MHz-es MStar processzort kapott Windows CE operációs rendszer társaságában, 8GB-os belső tárhelye pedig térképek és médiafájlok tárolására egyaránt alkalmas, sőt microSD kártyával akár 32GB-ig is bővíthető.

Az eszköz 1200 mAh-s akkumulátorral több órányi üzemidőt garantál, az előre telepített térképek között pedig 43 európai országot találhatunk, méghozzá sebességmérő kamerák, több millió POI, valamint egy teljesen naprakész adatbázis társaságában.

A Navitel egy korábbi eszközéhez, a T700 3G navigációhoz már nekünk is volt szerencsénk korábban, tesztünket IDE KATTINTVA olvashatod el.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Jó dolgokat csinálnak normális áron. Szimpatikus cég, ez pedig egy jó ötlet!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Zsír, ötletes!

válasz erre

Harder

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Pont az itteni teszt alapján vettem meg a T700-at és nem bántam meg!

Ez a mágnes tök jó ötlet!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink