Magic néven érkezik a Honor új mobilja

2016. december 16.
4.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Honor idén nagyon kitett magáért, a cég újdonságai és azok fogadtatása egyértelműen fellendítették a márka körüli figyelmet, ráadásul miközben sok gyártó már 2017-re készül, ők még az évég végét megfejelték egy komoly újdonsággal.
 

Nemrég ugyanis bemutatták a Honor Magic névre keresztelt új mobiljukat, mely nem kispályázik. A lekerekített 3D üvegvázba csomagolt 5,09 hüvelykes kijelző 2K felbontású, vagyis 2560 x 1440 pixel jelenik meg rajta, alatta pedig egy nyolcmagos Huawei Kirin 950-es SoC, 4GB RAM és 64GB belső tárhely kapott helyet.

A felsőkategóriás mobil hardveresen tehát hozza a kötelezőt, szoftveresen pedig messze túlmutat rajta. A "WiseScreen szenzor" például feloldja a mobilt, ha a tulajdonos felemeli azt és ránéz, míg zsebre rakás esetén lezárja azt. A mesterséges intelligenciát a felhasználók megismerésére használja a készülék és különféle ajánlásokat tesz, valamint igyekszik kiegészíteni néhány támogatott applikációt.

FaceCode intelligens arcfelismerő a diszkréció kedvelőinek lehet hasznos funkció, hiszen az üzeneteket és értesítéseket csak a tulajdonos láthatja. Szerencsére a gyorstöltést is támogatja a készülék, amely a gyártó mérése alapján 10 perc alatt 40 százalékos, 20 perc alatt pedig 70 százalékos töltöttségre tornássza fel az akkumulátort.
3 hozzászólás

marco

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Harder írta:
De durván néz ki! Hátul is lekerekített, ez nagyon bitang. Lesz itthon is?
Rákérdeztünk a Honor Magyarországnál. Azt a hivatalos választ kaptuk, hogy ez egy koncepció telefon, és egyelőre csak a kínai piacon való bevezetéséről van információ.

Persze, ez még nem jelenti azt hogy nem fog megérkezni egyszer...

válasz erre

Harder

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

De durván néz ki! Hátul is lekerekített, ez nagyon bitang. Lesz itthon is?

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Bitangul néz ki!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink