Maga a Fantasztikus négyes rendezője poénkodik a film óriási bukásával

2019. március 11.
4.2831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Emlékeztek még a 2015-ös Fantasztikus négyesre? Tudjátok, az a film, amelyik száz millió dolláros buktával zárta a mozis forgalmazását, mert olyan rettenetesen rosszra sikerült sokak szemében, hogy azt már semmi nem tudta megmenteni.

Joseph Kahn rendező a Twitter-csatornáján posztolt egyet, miszerint egy szuperhősfilm nem tud megbukni, vélhetőleg gondol itt most a Marvel Kapitány bődületes sikerére. Jött erre aztán az imént részletezett, botrányos film rendezője, Josh Trank, aki csak annyit kommentelt: Hold my beer.



A "fogd meg a söröm" ugyebár akkor használatos kifejezés, amikor az ember arra utal, hogy ő is megpróbálkozik valamivel, így gyakorlatilag Trank poénos módon reflektált az évekkel ezelőtti bukására a Fantasztikus négyessel. Örvendetes, amikor valakinek eljut odáig az önértékelése, hogy képes legyen élcelődni saját magán. Trank egyébiránt most a Fonzo című Al Capone filmet forgatja, Tom Hardy-val a főszerepben, így most minden esélye megvan rá, hogy bűnbocsánatot nyerjen a Fantasztikus négyesért.
3 hozzászólás

login_password

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

Azért valamilyen szinten az ő hibája is a rossz film.

válasz erre

Levi87

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

Ez de nagy röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

Mert az idióta hülye young adult mánia jegyében született. Egyértelmű volt hogy zakó lesz.

válasz erre