MacBook Pro riválist mutatott be a Xiaomi

2017. szeptember 11.
4.0891
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ma hajnalban tartották Pekingben a Xiaomi eseményét, amelyen a kínai cég több új eszközt mutatott be, amelyek közül számunkra most a Mi Notebook Pro érdekes, ugyanis a MacBook Pro ellenfeleként pozícionálták.

Olyannyira, hogy az eszköz egy teljesen fém burkolattal debütált, ami nem csak anyaghasználatban, de színben is pontosan megegyezik az Apple által készített MacBook Pro-nál látott, illetve tapasztalttal.

A 15,6 colos 1080p felbontással rendelkező kijelző körül minimális káva van, előtte pedig egy teljesértékű, háttérvilágítással ellátott billentyűzet terpeszkedik, valamint itt találjuk a Harman által készített hangszórókat is.

Mielőtt rátérnénk a teljesítményre, megemlítenénk a kijelző melletti másik tulajdonságot, ami megkülönbözteti a MacBook Pro-tól, ez pedig a portok száma. Összesen 7 porttal van felvértezve az Mi Notebook: USB-C, data-only USB-C, 2db USB 3.0, HDMI, 3-in-1 SD card slot valamint egy 3.5mm headphone jack.

A 850 és 1075 dollár közt mozgó Mi Notebook Pro teljesítményéért nyolcadik generációs Intel CPU (i7), 16GB-nyi DDR4 RAM memória, 256GB-os SSD és egy NVIDIA GeForce MX150 VGA felel, szoftveresen pedig Windows 10 Home OS-t találunk, amelynek feloldásához nagy segítséget jelent a dedikált ujjlenyomat olvasó.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Határozottan nem ronda.

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ha lesz itthon lehet hogy megpróbálom...

válasz erre

Harder

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem rossz hardver ennyiért!

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Igen szép de... Xiaomi...

válasz erre

VDemon

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Rakhatnak bele bármilyen hardvert, a minőség akkor is messze elmarad és Win fut rajta. Szép, viszont az meg nem rajtuk múlik hanem az eredeti hardveren, a MBP-n.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink