MacBook formájú Apple Store nyílik Chicago-ban

2017. június 23.
3.8591
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple új üzletet készül nyitni Chicago-ban, ami még nem is bírna igazi hírértékkel, de ha kiegészítjük azzal, hogy igazán egyedi koncepciót készülnek megvalósítani, konkretizálva, egy MacBook alakú épületet kezdtek el felhúzni, máris izgalmasabban hangzik a történet.
 

A DNAinfo-n megjelent képek, valamint a YoutTube-ra feltöltött videó alapján olyannyira komolyan gondolták az ötletet, hogy az üzlet teteje, egy az egyben megfelel majd a MacBook-oknál látott dizájnra, amit megfejelnek a felső felülettel, amit, ha hihetünk a bennfentes informátoroknak, bevonják ugyanolyan alumíniummal, mint azt a laptopoknál láttuk, valamint középre elhelyezik az alma cégért.

Ez utóbbi egyébként nem szerepelt az eredeti tervekben, ám úgy fest a kivitelező és a mérnöki csapat, vagy éppen valaki az Apple-nél megálmodta ezt az apró, ám rendkívül egyedi kiegészítő elemet, amiből valóság lesz.

A tető alatti részek egyébként hatalmas üvegfelületekkel lesznek felruházva, és a kész koncepció olyannyira egyedi lesz, hogy másik, hasonló Apple Store sincs ilyen dizájnnal megáldva.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

technomancer

10 hónapja, 3 hete

Királyul nézne ki ha otthagynák!

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 3 hete

Rohadtul menő!

válasz erre

Harder

10 hónapja, 3 hete

Ez nagyon király lesz!

válasz erre

Kileah

10 hónapja, 3 hete

Nagyon jól néz ki!

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 3 hete

Na ez übermenő!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink