Ma indul a 25. Sziget Fesztiválköztársaság

2017. augusztus 09.
2.8451
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ma kezdetét veszi a jubileumi Sziget Fesztivál az Óbudai-szigeten, ahol ismét több százezren fognak bulizni olyan világsztárok koncertjére, mint Pink, Wiz Khalifa, Kasabian, Major Lazer vagy éppen a The Chainsmokers.

1993-ban Diáksziget néven indult el a fesztivál, akkor még 43 ezer nézővel és olyan meghatározó szlogenekkel, mind például a "Kell egy hét együttlét!" vagy a "Sem VIT, sem Woodstock!". Tavaly már 496 ezren buliztak hazánk legnagyobb fesztiválján, idén pedig megérkezik a 8 milliomodik fesztiválozó is a Szigetre.

Rengeteg program és koncert várja a szigetlakókat hét napon keresztül. A Nagyszínpadon fellép majd Pink, PJ Harvey, Wiz Khalifa, Kasabian, Macklemore & Ryan Lewis, The Chainsmokers, Major Lazer és a hetet a Dimitri Vegas & Like Mike zárja. Minden nap különleges partik várják a közönséget a Nagyszínpad előtt, mint például a Color Party, a Pom-pom party, de lesz még igazi Születésnapi party is.

A Nagy Utcaszínház egy különleges, kifejezetten a Szigetre készült műsorral kedveskedik a fesztiválozóknak. Két ország kiváló művészei dolgoztak együtt, hogy megvalósuljon az előadás. Minden este két alkalommal lehet majd látni a showt.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen koncertről sem, akkor töltsd le a Sziget Mobil App-ot!
4 hozzászólás

Kileah

1 éve, 11 napja

Három napot én is kint leszek, de jó hogy nem vettem meg a bérletet mert aki érdekelt volna az lemondta.

válasz erre

Levi87

1 éve, 11 napja

Nem lesz rossz program idén sem, de nekem most kicsit drága. Talán zárónapra kimegyek ha lesz még jegy.

válasz erre

technomancer

1 éve, 11 napja

Pom-pom party????

válasz erre

inkognito

1 éve, 11 napja

Idén szerintem max egy napra megyünk ki.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink