Ma indul a 12. Balaton Sound fesztivál

2018. július 04.
6.0431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Immáron 12-dik alkalommal startol el a Balaton egyik legkedveltebb zenei fesztiválja, ahol idén ismét rengeteg világsztár dübörögteti majd a ritmusokat, míg a fesztiválozókat egy Chatbot fogja segíteni, köszönhetően a Safety First programnak.

Jegyek mér korlátozott számban kaphatóak az 5 napos parti bulira, ahol többek között fellép: a The Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Martin Garrix, Oliver Heldens és még sokan mások. 2018-ban szinte teljesen megújult a nagyszínpad, ahol egy dzsungelben elveszett, képzeletbeli várost jelenítenek majd meg a szervezők.

A grafikai tervezés 300-nál is több gépórát vett igénybe. A tartóvázat 41 kamion szállította Belgiumból és 2 db 50 tonnás daru 3 napig emelte be a helyére az elemeket. Az építmény dekorációs burkolatát egy 210 oldalas szerelési könyv alapján állították össze.

Sokat változtak a programhelyszínek is, úgy mint például a Jager Aréna, mely idén egy közel 5000 m2-es helyszín épült meg, teljesen nyitottá tették a sátrat különböző bárokkal és teraszokkal felszerelve. Itt délutánonként koncertek, majd éjszaka hatalmas partik lesznek.

Ma indul a 12. Balaton Sound fesztivál - 2. kép

Természetesen nem csak zenei programokkal készültek a szervezők, hanem lesz például utcaszínház, sportolási lehetőség és persze nem kell lemaradni a foci világbajnokságról sem. Akik szombaton érkeznek a fesztiválra, semmiképpen se hagyják ki a 14:00-kor kezdődő matracos partit a Balaton Sound feliratnál.

Jelentős újítás a környezettudatos re-pohár. A fesztiválozók 450 Ft-ért vásárolhatnak olyan, egyedi tervezésű poharat, melyet nem muszáj folyamatosan maguknál tartani, beváltható egy tokenre, amit aztán egy tiszta pohárra cserélhetnek. Így minimálisra csökken a hulladéktermelés. További újítás, hogy idénytől már a belépésre jogosító karszalaggal is fizethetsz a fesztivál területén.

A karszalagok RFID chippel vannak ellátva, így amellett, hogy minden belépési jogosultságot tartalmaznak, a fizetési funkciót is magukban foglalják.
7 hozzászólás

CharlieFirpo

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

Szombaton ott a helyem, addig tartsátok a frontot!

válasz erre

inkognito

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

210 oldalas kézikönyv? Nem éppen egy IKEA bútor!

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

De jók ezek a backstage infók!

válasz erre

TEchie

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

Igen sokat fejlődtek idén technológiailag! Képek sajátok amúgy? Ez most elég durván néz ki!

válasz erre

rDAVE

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

Hát én tőlük egy számot nem tudok megnevezni és az utcán is csak elmennék mellettük, szóval nem nekem tartják...

válasz erre

Levi87

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

Ez a repohár rohadt jó.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

De megváltozott a nagyszínpad körüli rész!

válasz erre