M. Night Shyamalan sírva fakadt az Üveg negatív kritikái miatt

2019. április 18.
3.1451
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A filmrendezői élet egyaránt tud fenomenális is lenni, ha sikerül egy olyan művet letenni az asztalra, amit túlnyomó részt imádnak az emberek, de szörnyen nehéz is ugyanakkor, hiszen ha gyengék a kritikák, akkor egy világ omolhat össze a direktorban.

Utóbbi történt M. Night Shyamalannal is, aki legutóbb az Üveg című filmet hozta tető alá, nemrégiben pedig egy New York-i egyetemen tartott előadásán osztotta meg a jelenlévőkkel, hogy mit érzett, amikor megtudta, hogy nem túl rózsásak az aktuális filmjének első kritikái.

Épp Londonban voltam, amikor tudomást szereztem róla, hogy az Üveg első kritikái gyengén muzsikálnak. Épp egy TV műsor sminkes székében ültem, és sírva fakadtam. Előtte érkeztünk vissza a londoni vetítésekről, amik fenomenálisak voltak, az egész világon nagyszerű fogadtatásban részesült a film az előzetes vetítéseken. Szóval egyáltalán nem voltam erre felkészülve. Aznap teljesen zavarban voltam.


Persze a kritikai bukta nem feltétlenül jelent echte sikertelenséget, a mozikasszáknál jól teljesített a film, de Shyamalanból simán ki tudjuk nézni, hogy van annyira lelkiismeretes rendező, hogy számára fontos, hogy a közvélekedés is jó legyen a művéről, ne csak a persely nőjön.
4 hozzászólás

Levi87

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem ezt várták az emberek, sokkal titokzatosabb, misztikusabb film kellett volna. Nem értem, miért lepődött meg. Amúgy meg ebből is látszik, ennyit érnek a próbavetítések.

válasz erre

inkognito

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem kellett volna ez az Üveg.

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Szegény.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

**** ügy, de sajnos **** a film.

válasz erre