LuDela: bemutatkozott a világ első okos gyertyája!

2016. szeptember 21.
2.0331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ha feltennénk a kérdést, hogy milyen okos kütyük hiányoznak még az életünkből, a legtöbbünknek bizonyára eszébe sem jutna az okos gyertya gondolata, márpedig egy aprócska startup LuDela név alatt bejelentette a világ első ilyen szerkezetét.

Az okos gyertya konkrétan egy teljes egészében természetes alapanyagú, viaszból készült gyertyára épül rá, amelyet a készítők körbevettek némi biztonságos elektronikával és automatikával, valamint egy több színben és dizájnban elérhető borítással, hogy minden otthonban jól mutasson.

A LuDela érdekessége, hogy a hozzá kapcsolódó applikációval lehetőséget biztosít arra, hogy okostelefonunkról gyújtsuk meg és oltsuk el a lángot, de alkalmazhatunk időzítést is, ezáltal beállíthatjuk vele, hogy a munkahelyről hazatérve gyertyafényben úszó lakást találhassunk.

Habár a LuDela még az alábbi videó alapján is egy tökéletesen felesleges okos kütyü, azonban ha megfelelő áron kínálják, akkor akár még sikeressé is válhat, hiszen köztudott, hogy az emberek imádnak felesleges, ámde kényelmes, illetve modern dolgokra költeni. A LuDela pedig pontosan ilyen!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

csirkee

4 éve, 4 hónapja és 5 napja

Őszintén mondom engem megvettek kilóra. Nekem kell ilyen. A nők imádni fogják és ha tényleg j áron lsz, akkor veszik majd mint a cukrot.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 4 hónapja és 5 napja

Atyaisten.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 4 hónapja és 5 napja

Ez nagyon beteg.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink