Lovak írják az 'Out of Office' emaileket Izlandon

2022. május 22.
1.6061
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A Visit Iceland által végzett felmérés szerint a válaszadók 55%-a naponta legalább egyszer megnézi az e-mailjét a nyaralás alatt is és körülbelül 60%-uk nyilatkozta azt, hogy a vezetőik a nyaralás ellenére is várják a választ - igy az izlandiak a lovak segítségét kérték.
 

Az OutHorse your email nevű szolgáltatás a fenti helyzetek kiküszöbölésére tökéletes, hiszen jóformán senki sem szereti, amikor még a kikapcsolódás során is abszolút nem fontos vagy nem életbevágó kérdésekkel zaklatják, amire ráadásul azonnali visszajelzést kell adni. Az izlandi kampány során három előre betanított ló közül lehet választani, ők fognak válaszolni minden munkával kapcsolatos emailre, ami a szabadság alatt beérkezik.

Az Inspired by Iceland és a Horses of Iceland turisztikai ügynökség bizarr kezdeményezése azonban sokakban kérdéseket vetettek fel. Egyáltalán mindez hogyan is kivitelezhető, egy ló hogyan tud üzeneteket gépelni?

Nos, a választ egy gigantikus méretű billentyűzetben és a trénerek munkásságában kell keresni, no meg persze az idomítható, megfelelően kiválasztott izlandi patásokban. És a legfontosabb, hogy értelmet nem kell keresni a válaszokban, az izlandiak humora egészen elképesztő!

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Na neeeeeee!!!! De nagy!!!!

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hatalmas!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Mennyire menő már!

válasz erre

betyár

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

hát ez nagyon jó.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

De jópofák a lópofák!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink