Lovak írják az 'Out of Office' emaileket Izlandon

2022. május 22.
2.0141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A Visit Iceland által végzett felmérés szerint a válaszadók 55%-a naponta legalább egyszer megnézi az e-mailjét a nyaralás alatt is és körülbelül 60%-uk nyilatkozta azt, hogy a vezetőik a nyaralás ellenére is várják a választ - igy az izlandiak a lovak segítségét kérték.

Az OutHorse your email nevű szolgáltatás a fenti helyzetek kiküszöbölésére tökéletes, hiszen jóformán senki sem szereti, amikor még a kikapcsolódás során is abszolút nem fontos vagy nem életbevágó kérdésekkel zaklatják, amire ráadásul azonnali visszajelzést kell adni. Az izlandi kampány során három előre betanított ló közül lehet választani, ők fognak válaszolni minden munkával kapcsolatos emailre, ami a szabadság alatt beérkezik.

Az Inspired by Iceland és a Horses of Iceland turisztikai ügynökség bizarr kezdeményezése azonban sokakban kérdéseket vetettek fel. Egyáltalán mindez hogyan is kivitelezhető, egy ló hogyan tud üzeneteket gépelni?

Nos, a választ egy gigantikus méretű billentyűzetben és a trénerek munkásságában kell keresni, no meg persze az idomítható, megfelelően kiválasztott izlandi patásokban. És a legfontosabb, hogy értelmet nem kell keresni a válaszokban, az izlandiak humora egészen elképesztő!

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

CharlieFirpo

2 éve, 24 napja

Na neeeeeee!!!! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley De nagy!!!! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

2 éve, 24 napja

Hatalmas! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 24 napja

Mennyire menő már! röhögő smiley

válasz erre

betyár

2 éve, 24 napja

röhögő smileyröhögő smiley hát ez nagyon jó.

válasz erre

Porthos

2 éve, 24 napja

De jópofák a lópofák! röhögő smiley

válasz erre