LOL: "Az Apple megint megcsinálta"

2015. szeptember 14.
5481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Sokszor láttuk már, hogy az Apple felhasználók mennyire elvakultan imádják, már-már betegesen tisztelik a márkát.

Annak idején amikor kijött az Apple Watch, Amerikába egy sima kvarc órát nyomkodtak az emberek kezébe, akik elhitték, hogy az az új Apple Watch és teljesen padlón voltak tőle.
 

Tegyük hozzá hamar gyorsan, hogy mi teljesen pártatlanok vagyunk ebben a háborúban, mert mindegyik eszköznek, operációs rendszernek van jó s rossz oldala is. De azon mindig lehűlünk, hogy az Apple felhasználók mennyire nincsenek képbe a jelen technikával, fejlődéssel és azzal, hogy mit vesznek ennyi pénzért. No, persze mindenki maga dönti el mire költi a nehezen megkeresett pénzét.

https://www.youtube.com/watch?t=33&v=sfkbxzilVC4

Az iPhone 6S-ről ITT számoltunk be részletesen.

Jimmy Kimmel ismét elkövetett egy nagyon jó poént, élő műsorban. Fogtak egy első generációs iPhone-t és kivitték az utcára, majd gyanútlan emberek kezébe nyomták, hogy ez az új iPhone 6S. A felhasználók meg sem kérdőjelezték, hogy valóban az az-e. Na és, hogy reagáltak? Természetesen el voltak ájulva tőle - különösen a (legalábbis szerintük) minden korábbinál élesebb képernyőtől, de az "új" kamera és a készülék tökéletes mérete is le fogja nyűgözni őket; a gyorsaságáról pedig egyenesen ódákat fognak zengeni. Sőt, egyikük még azt is meg fogja jegyezni, hogy "az Apple megint megcsinálta", egy másik pedig azt, hogy egyértelműen meg fogja venni az "új" készüléket is.
nincs még hozzászólás