Logitech G910 Orion Spark, új mechanikus billentyűzet

2014. szeptember 17.
1.7251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Logitech G910 Orion Spark egyedi, Romer-G mechanikus kapcsolókkal rendelkezik, és intelligens RGB megvilágítás mellett Arx Control integráció jellemzi,  a Logitech, a játékos kiegészítők piacának egyik úttörő vállalata a mai napon bemutatta G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard elnevezésű billentyűzetét.

A billentyűzet az új Logitech Romer-G mechanikai kapcsolókkal kerül forgalomba, amelyek 25 százalékkal gyorsabbak bármely más mechanikus kapcsolónál, tartósabbak, ráadásul intelligens megvilágítással működnek.


?Ez a billentyűzet mérnökeink hosszú évekig tartó, kitartó fejlesztői munkájának eredménye, amelynek az volt a célja, hogy a játékosoktól és az eSport atlétáktól jövő visszajelzésekre támaszkodva megalkossuk a következő generációs mechanikai billentyűket,? nyilatkozta Vincent Tucker, a Logitech játékos részlegének vezetője. ?Csapatunktól azt várták el, hogy kifejlesszen egy olyan billentyűzetet, ami valóban javítja a játékélményt, és az Orion Sparkkal ez sikerült is.?
Az Orion Spark villámgyors reakciót, nagyfokú pontosságot és kiváló RGB megvilágítást garantál teljesítmény centrikus külsejébe rejtve.
?A játékosaim imádják az új billentyűzetet,? mondta el Andy Dinh, a Solomid csapat tulajdonosa. ?A League of Legends bajnokságon is ezt használja az egész csapat.?
Gyors, rugalmas és tartós: Romer-G mechanikus kapcsolók

Az Orion Spark az új, egyedi Romer-G mechanikus kapcsolókkal van felszerelve, amelyek eddig semmilyen más billentyűzetben nem voltak megtalálhatók. A 1,5 mm-es vezérlési pont révén a Romer-G kapcsolók a hasonló mechanikus kapcsolókhoz képest 25 százalékkal hamarabb érzékelik a gombok lenyomását. 70 millió leütésen keresztül tesztelve a billentyűzet csaknem 40%-kal tovább bírja, mint társai, és jobban ellenáll az intenzív játék során fellépő kopásnak is.



Intelligens RGB megvilágítás

Az Orion Spark mind egyes billentyűjének megvilágítása egyenként változtatható, színeket egy 16,8 millió variánst tartalmazó palettáról választhatunk. A kulcsfontosságú gombok beszínezésével az különböző parancsok jobban követhetővé válnak, illetve a világítás az egyes beállításokhoz, valamint akár a játékokhoz is hozzáigazítható külön-külön.

A világítás a kapcsolók közepén kapott helyet, s a precíziós optikának köszönhetően a billentyűkön megjelenő betűk egyenletesen fényesek.



Arx Control integráció

Az Arx Control egy olyan Logitech G alkalmazás, amely a Logitech játékos szoftverekkel együttműködve lehetővé teszi például játékstatisztikák, a rendszerteljesítményt érintő kimutatások és a média beállítások mobil eszközökön történő megjelenítését. Az Arx Control szoftverfejlesztői csomagjával a játékok fejlesztői még akár személyre szabott alkalmazásokat is írhatnak, kifejezetten a játékokhoz igazított tartalmakkal. Komoly fejlesztők, mind például a Valve már vizsgálják is a lehetőségeket, többek között a Steam platform, valamint az azon futó, népszerű játékok kapcsán. Az Arx Control adatok könnyű hozzáférhetősége érdekében, az Orion Spark egy kihúzható tálcával is rendelkezik, amely támogatja a legtöbb iOS és Anndroid eszköz használatát.



Kilenc programozható gomb

Kedvenc játékaink a kilenc külön programozható G-billentyű segítségével is testre szabhatók, hiszen a játékvezérlések és makrók hozzárendelése révén az összetett parancsok is könnyen és gyorsan kivitelezhetővé válnak. A maximális kényelem érdekében az Orion Spark 27 különböző parancsot képes tárolni 3 profilba különítve, amelyek beállítása könnyedén megoldható a Logitech Gaming Software futtatásával.



Árak és elérhetőség:

Az Orion Spark várhatóan November elején jelenik meg az Amerika Egyesült Államokban és Európában. Ajánlott kiskereskedelmi ára 179.99 Euró.
nincs még hozzászólás