Logitech G700S a tökéletes egér?

2014. szeptember 27.
1.0801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
katonajanos profilja, adatai
katonajanos
A Logitech köztudottan élen jár a számítástechnikai kiegészítők gyártásában.

A magas minőség és az elérhető ár jellemzi a termékeket. A g700s típusú egér egy felső kategóriás gamer egér azoknak, akik igazán komolyan gondolják a számítógépes játékokat.

A nagy egér, egy nagy dobozban érkezik, amiben egy töltőkábel van, egy vezeték nélküli vevő, és egy csatlakozó, amivel az egeret vezetékkel tudjuk használni.A meglehetősen nagydarab egér nagyon jól illeszkedik a kézbe a víztaszító bevonatnak köszönhetően hosszabb használatnál sem kényelmetlen. Ami nagyon szembetűnő, hogy rengeteg gomb található rajta, amit többféleképpen programozhatunk, de erről később. Az eszköz két oldalán található a tapadás- és izzadásgátló bevonat, az alján pedig teflon talpak segítik a tökéletes csúszást. Található még itt egy bekapcsológomb, és az akku tartó(egy darab AA akkuval használható az egér, amit vezetékes használatnál tölt a készülék, így nem kell megszakítani a játékot).https://www.youtube.com/watch?v=bj72j-sxkcI

A 13 programozható gombra nem csak egyszerű kombinációkat adhatunk meg, hanem rengeteg módon személyre szabhatjuk az egeret. A Logitech Gaming Software segítségével tudjuk a saját memóriájába tárolni a változtatásokat. Az egyes gombokat programozhatjuk egyszeri parancsra, vagy ismétlődőre, ami azt jelenti, hogy egy adott parancsot addig ismétel, amíg nyomvatatrtjuk a gombot, vagy első leütéstől, a másodikig ismétli. Beállíthatunk egy gombot billentyűkombinációra, szöevegre, Windows gyorsbillentyűre(másolás, nagyítás, zene leállítás, hangerő növelése...), elindíthatunk alkalmazásokat, file okat nyithatunk meg, vagy egy URL-t.A Logitech Gaming Software-t innen lehet letölteni.Az egér 8200 dpi-os lézerrel van szerelve, ami a magas igényeket is kielégíti. Ha egy mesterlövész puskával szeretne valaki tökéletes lövést leadni, akkor akár beállíthatja azt is, hogy az egyik gomb megnyomásáig módosítsa a dpi-t, majd annak elengedésével marad az addigi beállítás. Az egér 1 ms-os sebességgel kommunikál, akár USB kábelen, akár vezeték nélkül. A Logitech 30g maximális gyorsulást és 4,19 m/s a maximális sebességet ígér a játékos lelkű vásárlóknak.

[gallery link="file" ids="14092,14089,14088"]
Az egér tökéletes munkához vagy játékhoz, ugyanis a kialakítása olyan, hogy hosszabb ideig is kényelmes legyen a fogása, a rengeteg gomb pedig nagyon nagy segítség például a Photoshop-nál, vagy egy játéknál. A görgő egy gombbal állítható szabadon futóra, ami jól jöhet, ha egy weboldal aljára szeretnénk gyorsan eljutni.
Az eszközre 3 év korlátozott garanciát vállal a Logitech. A mikrokapcsolók szavatolt élettartama 20 millió kattintás, a talpra pedig 250 km mozgást garantál a Logitech. Az egér 30.000Ft ért megvásárolható Magyarországon.
https://www.youtube.com/watch?v=xRXIlngzYDE

Köszönjük a Logitechnek, hogy az egeret a rendelkezésünkre bocsájtotta.
nincs még hozzászólás