Logitech billentyűzet: Az első, számítógéphez, okostelefonhoz és tablethez is használható

2014. szeptember 03.
5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Gépeljen kedvére, akár három eszközön, bármely, nagyobb operációs rendszeren a Logitech Bluetooth Multi-Device K480 billentyűzettel.

A Logitech ma mutatta be legújabb termékét, a Logitech? Bluetooth? Multi-Device Keyboard K480-t, az első asztali billentyűzetet, aminek segítségével egyidejűleg akár három eszközt is használhatunk, függetlenül az azokon futó operációs rendszerektől.

Ha például éppen gépelünk a számítógépen, az Easy-Switch gomb megnyomásával azonnal válaszolhatunk egy, az telefonunkra érkezett üzenetre, de egy tweetet is írhatunk tabletünkön.

Az univerzális K480 billentyűzet egyszerre három, különböző Bluetooth-szal felszerelt, vezeték nélküli eszközhöz csatlakoztatható, függetlenül attól, hogy Windows, Mac, Chrome OS, Android, vagy iOS rendszer fut rajtuk.
?A gépelési igények sokat fejlődtek, a vásárlók napjainkban egyidejűleg több eszközt használnak, ennek megfelelően pedig, kis eltéréssel akár három operációs rendszert is használhatnak,? mondta el Charlotte Jones a Logitech számítógép kiegészítők üzletágáért felelős alelnöke. A Logitech K480 leegyszerűsíti a mindennapi munkát, mindemellett pedig gyors és kényelmes kommunikációt tesz lehetővé függetlenül attól, hogy milyen eszközt, vagy platformot használunk.?
A billentyűzet az ismerős kialakítással és gyorsgombokkal kényelmes gépelést tesz lehetővé amellett, hogy a stabil, beépített aljzat szilárdan, a megfelelő szögben tartja okostelefonunkat, tabletünket. A választható két színvariációnak köszönhetően pedig anélkül olvad bele az otthoni környezetbe, hogy megváltoztatná a szoba már kialakított stílusát.
Ár és elérhetőség
A Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 várhatóan szeptember elejétől lesz elérhető Amerikában és Európában. Ajánlott kiskereskedelmi ára 49,99 Euró.

[gallery link="file" columns="4" ids="13212,13213,13214,13215"]
Logitech
A Logitech olyan termékek vezető gyártója, melyek kapcsolatot teremtenek az emberek és a számukra fontos digitális élmények között. A Logitech több különböző számítástechnikai, kommunikációs és szórakoztató platformot kiszolgáló, kombinált szoftver- és hardvermegoldásai a digitális navigáció, a zenés és videós szórakoztatás, a számítógépes játékok, a közösségi hálózatok, az internetes hang és képi kommunikáció, a biztonsági videómegfigyelés és a szórakoztató elektronikai eszközök távvezérlésének területein kínálnak új lehetőségeket vagy javítják azok meglévő szolgáltatásait. Az 1981-ben alapított Logitech International egy svájci részvénytársaság, melynek részvényeit a svájci SIX részvénytőzsdén a LOGN szimbólum alatt, valamint az amerikai nemzeti Nasdaq tőzsdén a LOGI szimbólum alatt forgalmazzák.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink