Logitech AnyAngle tokok

2014. november 19.
6011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Logitech a mai napon jelentette be legújabb, védelmet és egy sokoldalú felhasználást biztosító tablet kiegészítőjét, a Logitech? AnyAngle? -t.
 

A tokot iPad Air 2 és iPad mini készülékekkel lehet használni.

?Lenyűgöző, hogy a termék megjelenése óta mennyire megváltozott az, ahogy iPad készülékeinket használjuk,? ? mondta el Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. ?Napjainkban gyakorlatilag bárhol ? többek között akár a konyhában, vagy az ágyban is ? használjuk készülékeinket, éppen ezért a Logitech kiegészítők is e változatos igények mentén fejlődtek. Ennek eredménye lett a Logitech AnyAngle.?Az új termék különlegessége egy egyedi, beépített zsanér, mely százharminc fokos skálán belül bármilyen állásban megtartja iPad készülékünket, akár gépelés közben is. A tok teljes mértékben a készülék mögé hajtható, a beépített mágnesek pedig a biztonságos csatlakozást szavatolják. A tok gumírozott kialakítása megvédi a készüléket az ütődésektől és vízcseppektől, a fedőlap rejtett mágnesei pedig biztonságosan zárva tartják a tokot, így védve a készülék képernyőjét a karcolásoktól.

A Logitech AnyAngle többféle színben is elérhető lesz. Akár a klasszikus fekete-fehér, akár a lila vagy a kékeszöld illeszkedik leginkább a vásárló stílusához, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Árak és elérhetőség

A Logitech AnyAngle a cég komoly biztonságot nyújtó termékpalettáját erősíti. Azt a termékpalettát, melyen többek között a Logitech? Hinge is megtalálható, mely immár iPad Air 2 készülékekkel is kompatibilis. Az AnyAngle várhatóan december elejétől lesz elérhető Európában és az Amerikai Egyesült Államokban. Ajánlott kiskereskedelmi ára 59,99 Euró
nincs még hozzászólás