Logi BLOK: Ebben nyugodtan leejtheted az iPaded

2015. július 15.
5331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Logitech a mai napon mutatta be az új, Logi márkanév alatt futó első termékcsaládját: az iPadekhez gyártott Logi? BLOK védőtokokat.

A Protective Shell, Protective Case és Protective Keyboard Case alkotta BLOK termékcsalád párnázott sarkainak köszönhetően a benne található iPad akár 1,8 méteres esést, és betonra érkezést is könnyedén átvészel.


?Az iPad egy kiváló termék, sokan ugyanakkor kénytelenek vagyunk ormótlan tokokba rejteni, - és ezzel a szépségről, mobilitásról lemondani - hiszen félünk az esetleges sérülésektől? - mondta el Michele Hermann a Logitech mobil üzletágának alelnöke. ?Az új Logi BLOK tokokkal a felhasználóknak többé nem kell választaniuk a biztonság és a trendi kinézet, illetve a maximális kihasználhatóság között.?
A tokok extra erős polimer borítást kaptak a sarkokon, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, így akár 1,8 méteres eséstől is megvédik az iPadet, még ha betonra érkezik is.

A Logi BLOK termékcsalád:

A Protective Shell egy, az iPad Air 2-re és az összes iPad mini modellre tervezett védőburok. A dobozban egy extra képernyőfólia is érkezik, mely a kijelzőt védi a karcolódástól. A Shell egyszerű és letisztult dizájn mellett nyújt maximális védelmet, miközben úgy érezheti a felhasználó, hogy tok nélkül használja tabletjét. A Logi BLOK Protective Shell fekete, piros/ibolya és kékeszöld színekben lesz kapható 39.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.A Protective Case iPad Air 2-vel kompatibilis. A Shell-lel megegyező mértékű védelmet nyújt, beépített állványának köszönhetően pedig 50 fokos tartományban változtathatjuk a betekintési szöget, így a készülék a nélkül is kényelmesen használható, hogy kézben kellene tartani. A lecsukható fedél pedig megvédi a képernyőt az esésektől, sérülésektől. A Logi BLOK Protective Case fekete, piros/ibolya és kékeszöld színekben lesz kapható 69.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.A Protective Keyboard Case egy multifunkciós védőtok, ami a termékcsalád minden előnyével segíti az iPad Air 2 tulajdonosokat. Védelmet nyújt olvasás és böngészés közben, miközben állványa segíti a kéznélküli használatot. A lecsatolható billentyűzet ? mely a képernyő védelmét is ellátja ? kényelmes gépelést biztosít, hiszen megkapta a szokásos iOS? gyorsbillentyűket is. A Logi BLOK Protective Keyboard Case fekete és kékeszöld színekben lesz kapható 129.99 eurós ajánlott kereskedelmi áron.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink