Linux Mint fejlesztési terveket publikáltak

2017. március 31.
3.3761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Clement Lefebvre publikálta a hírt, melyben tájékoztatni szeretné a népszerű Ubuntu alapú disztribúció, a Linux Mint felhasználóit az aktuális és a közeljövőben várható fejlesztési tervekről.

A bejegyzéseben nem csak körvonalakban mesél a tervekről, hanem konkretizálja azokat applikáció szinten is, hiszen például hosszasan ecseteli az Xreader PDF olvasó szoftverének átgondolt verzióját, melyben a program kapni fog egy sötét témát, továbbfejlesztik a felhasználói interfészt és az eszköztárat, valamint jobb támogatást kapnak a szimbólumok, illetve ergonomikusabb működést ígérnek az érintő panellel rendelkező eszközök esetén.

Egy fontos alap modul, az Update Manager is vérfrissítést kap majd, és ezáltal jobban filterezhetővé válik a kereső sáv, sőt az egyes javítások mellett beszédesebb megjegyzések állnak majd arról, hogy valójában mit is foltoznak be.

A következő Linux Mint 18.2 meglepő változása a Login Manager leváltása lehet, mivel a tervek közt szerepel az aktuális MDM (Mint Display Manager) visszavonultatása, aminek a helyét a LightDM veheti át.
1 hozzászólás

VDemon

3 éve, 6 hónapja és 23 napja

Teljesen leálltam a Mint-tel. Már csúnya.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink