Linux alatt régóta elérhető funkciót hozott el a többi platformra a LibreOffice

2017. június 23.
4.0061
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Markus Mohrhard LibreOffice fejlesztő egy friss blogbejegyzésében jelentette be, hogy egy a Linux alatt már jó ideje elérhető funkciót sikerült a többi platformra készült tesztelői változatban is aktiválni.

A posztban egyébiránt az is kiderült, hogy az automatikus frissítő algoritmus, mert hogy ez a hír központi témája, már egy ideje fejlesztés alatt állt, de eddig mindig akadt valami, ami miatt nem tudták publikálni azt, ám végre ezt is sikerült megoldani.

Pillanatnyilag a napi build-ekben találjuk meg az új funkciót, ott is csak a 64 bites variáns tartalmazza, valamint a LibreOffice legújabb, 6.0-át futtatóknál fog automatikusan a legmodernebb variánsra upgrade-lni, és mostantól már nem csak Linux alatt, hanem a macOS és Windows felhasználóinál is.

Ellenben van egy rossz hír is, hiszen az automatikus frissítő algoritmust nem kaphatjuk meg a már telepített LibreOffice-unkhoz, így ha szeretnénk magunkénak tudni mindezt, el kell látogatnunk a hivatalos LibreOffice weboldalra, onnan letölteni a legújabb állományt és újból feltelepíteni azt.
5 hozzászólás

Harder

1 éve, 27 napja

Azt hittem ez a probléma csak nálam áll fenn!

válasz erre

Huginn

1 éve, 27 napja

Remélhetőleg külön folyamatként fog majd futni, win alatt úgyis kevés van ebből a fajtából :-D

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 27 napja

Az azért elég komoly lemaradás volt.

válasz erre

VDemon

1 éve, 27 napja

Ez elég durva hiányosság volt, valljuk be. Ideje volt megcsinálni.

válasz erre

TEchie

1 éve, 27 napja

Jobb későn mint soha!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink