Limitált kiadású mobilt dob piacra a Vivo Batman 80. születésnapja alkalmából

2019. november 07.
4.4601
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Idén ünnepli megalkotásának nyolcvanadik születésnapját Batman, a DC univerzum legendás igazságosztója, ami alaposan megihlette a kínai Vivo telefongyártót, akik elhatározták, hogy egy különleges csomaggal ünneplik a hőst.

Az esemény apropójából ugyanis egy limitált kiadású IQOO Pro 5G-t dob piacra a Vivo, méghozzá a 8GB RAM-mal és 128GB ROM-mal szerelt variánsból, ami első körben csak Kínában lesz elérhető - és nem kizárt, hogy ez így is marad, noha mindez nem akadály -, ha pedig beszereznénk magunknak, átszámítva mintegy 160 ezer forintnak megfelelő összeget kell fizetnünk érte.

Limitált kiadású mobilt dob piacra a Vivo Batman 80. születésnapja alkalmából - 2. kép

A 6,41 hüvelykes, full HD felbontású SAMOLED kijelzővel - beépített ujjlenyomat-olvasóval - szerelt készülékben a Snapdragon 855+ processzor teljesít szolgálatot, méghozzá egy tripla hátlapi kamerarendszerrel, melynek fő szenzora 48 megapixeles teljesítménnyel büszkélkedhet.

Hogy mi utal a készülékben Batman születésnapjára? A termék dobozán kívül egy kapcsolódó tok, egy Batman figura, egy denevéres készüléktámaszték, valamint egy szövettáska.
3 hozzászólás

inkognito

8 hónapja, 3 hete

Ez mondjuk jól néz ki.

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 3 hete

Menő.

válasz erre

TEchie

8 hónapja, 3 hete

Amúgy még jól is néz ki!

válasz erre