LibreOffice 5.3-at hozott a Black Lab Linux 8 első frissítése

2017. február 21.
3.3171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Megérkezett a Black Lab Linux 8 első frissítő csomagja, melynek legnagyobb újítása a LibreOffice legújabb verziója, de mellette az alapvető szoftverek is változtak.
 

A 2017. február 15-én a csomagtárolóba került biztonsági patch is elérhetővé vált a Black Lab Linux 8 első ráncfelvarrásában, így az Ubuntu 16.04 valamint az LTS támogatású Linux Kernel 4.4-re alapuló Linux disztribúció nem csak szoftveres, de biztonsági téren is naprakész lett.

A Black Lab Software CEO-ja, Roberto J. Dohnert örömmel publikálta, hogy a 8.1-es verzió meghozta a régóta várt LibreOffice frissítést, amelynél egy sokkal produktívabb menürendszerrel, a Microsoft által bevezetett Ribbon UI-val dolgozhatnak majd a felhasználók.

Emellett az alapvető, mindennapi használatra tervezett és előre integrált szoftverek is elérhetőek a friss verziószámokkal, így például a Chromium 56.0, Epiphany 3.18.10, Mozilla Thunderbird 45.7.0, de ne feledkezzünk meg a népszerű asztali környezetekről sem (Unity, GNOME, Xfce, LX DE, MATE), amelyek módosulásait szintén integrálták a megfelelő képfájlokba.
1 hozzászólás

TEchie

3 éve, 3 hónapja és 1 napja

Kíváncsi lennék mennyien használják...