LG Wine Smart bemutató

2015. november 09.
7981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Kifejezetten az összecsukható, azaz flip telefonformát kedvelőknek tervezték az LG Electronics (LG) legújabb hibrid okostelefonját.

A koreai piacon eredetileg LG Gentle néven bemutatott készülék LG Wine Smart néven érhető el Magyarországon.

A Wine Smart okostelefon a flip telefonok kedvelt formáját ötvözi a könnyen használható érintőképernyővel, az okostelefonok kapcsolódási módjaival és készenléti idejével. A Koreában tavaly bemutatott Wine Smart pozitív fogadtatása után az LG legújabb modelljét fejlett multimédiás funkciókkal tökéletesítette, gördülékennyé téve az átállást a hagyományos, nyomógombos telefonokról az okostelefonokra.


Az új LG Wine Smart Android Lollipop 5.1.1. operációs rendszerén a legfrissebb alkalmazások is problémamentesen futnak. A készülék 3x4, nagyméretű nyomógombból álló numerikus billentyűzete jelentősen megkönnyíti az üzenetírást, a kiemelt funkcióbillentyűk pedig olyan gyakran használt alkalmazások azonnali elérését teszik lehetővé, mint a tárcsázó felület, a telefonkönyv, az üzenetírás vagy a fényképezőgép. A készülék kezdőképernyőjén az átlagosnál nagyobb ikonok 3x3-as elrendezése is a könnyebb átláthatóságot segíti a 3,2 collos HVGA kijelző segítségével. A Wine Smart az LG Safety Care biztonsági szolgáltatását is tartalmazza, így vészhelyzet esetén automatikus jelzéseket és valósidejű helymeghatározást küldhet az előzetesen kiválasztott ismerősöknek, elősegítve az azonnal segítségnyújtást.

AZ LG Wine Smart készüléke már elérhető a Telekom kínálatában, illetve kártyafüggetlenül burgundi (bordó) és kék színben.

Főbb paraméterek:

Processzor: 1,1 GHz Quad-Core
Kijelző: 3,2 coll HVGA 320x 480
Memória: 4GB ROM / 1GB RAM / MicroSD
Kamera: Hátlapi 3MP / Előlapi VGA
Akkumulátor: 1700 mAh (cserélhető)
Operációs rendszer: Android 5.1.1 Lollipop
Méret: 117,7 x 58,7 x 16,6mm
Súly: 143 g
Hálózat: 4G LTE / HSPA+ 42 Mbps (3G)
Adatátvitel: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
Szín: burgundi (bordó) / sötétkék
nincs még hozzászólás