Lezárta 7 éven át tartó szabadalmi vitáját az Apple és a Samsung

2018. június 29.
5.1631
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Túlzás nélkül kijelenthető, hogy tech-történelmi pillanat történt a minap, az Apple és a Samsung ugyanis lezárta 7 éve húzódó szabadalmi vitáját, aminek részeként egy a nyilvánosság előtt ismeretlen összegben ugyan, de sikerült megállapodniuk.

Hogy a két gigavállalat miért nem árulta el az eredményt, azt egyelőre senki sem tudja, ellenben a 2011 óta húzódó perben - aminek részeként az Apple perelte be a Samsungot -, már számtalan bírósági ítélet született, melyek rendre fellebbezéssel zárultak, így nem tudni, hogy az 500 millió és 1 milliárd dollár között ingadozó összegek közül végül miben tudott megállapodni a két fél.

A történet legnagyobb érdekessége egyébiránt az, hogy dacára a techvilág egyik legnagyobb szabadalmi vitájának, az Apple és a Samsung az elmúlt hét évben folyamatosan együtt dolgozott, ezáltal a dél-koreai óriás chipeket és kijelzőket is készített leginkább az iPhone okostelefonokhoz.
5 hozzászólás

inkognito

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Szerintem ez még korántsem ért véget.

válasz erre

Levi87

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ennek már éppen ideje volt. Kellenek az OLED panelek, azzal töltsön inkább időt a Samsung, az Apple meg fejlesztgessen szépen.

válasz erre

TEchie

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Elég komoly rekorder ez az ügy időhúzásban. Kíváncsi lennék mi az eredmény.

válasz erre

betyár

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nem semmi, jó sokáig tartott.

válasz erre

Harder

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Majd kiderül idővel, hogy mi lett a vége...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink