Lelépett a Razer mobilos részlegének elnöke

2018. október 23.
3.9231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Már nem akarja megvárni a Razer Phone 2 tényleges indulását Tom Moss, a Razer mobilos részlegének elnöke és vezető menedzsere, aki tegnap este bejelentette, hogy távozik a gamer eszközeiről és gamer okostelefonjairól híres vállalattól.

A távozás oka nem ismert pontosan, de nem kizárt, hogy a háttérben a Razer Phone sikertelensége áll, aminek a második generációja már a bejelentéskor óriási csalódást okozott, így Moss vélhetően még addig szállt le a süllyedő hajóról, ameddig lehetősége volt rá, az új helye pedig már meg is van, lévén egy kis startup, a Skydio egyik első embere lesz, ahol autonóm drónok készítésével foglalkoznak majd.

Moss egyébiránt tavaly csatlakozott a Razerhez, és saját bevallása szerint imádott a csapatnál dolgozni, mert nagyszerű emberek vannak ott, és csodálatos közösségi alakult ki körülöttük, mindig nagyon büszke lesz az itt eltöltött pár hónapra, de viccelődve kiemelte, hogy azért Razer tetoválást nem csináltat magának.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 10 hónapja és 22 napja

Be****i! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 10 hónapja és 22 napja

Bár ki tudja mi áll valóban a háttérben, nem szép így lelépni, start előtt. De az is lehet hogy kidobták a francba mert silány amit csinált.

válasz erre

Levi87

5 éve, 10 hónapja és 22 napja

Ami nem megy azt nem kell erőltetni..

válasz erre