Lehet, hogy mégis az Apple lesz az első 1000 milliárdos cég?

2018. május 08.
4.9401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még februárban írtunk arról, hogy az Apple 900 milliárdnál tart, de akkor az elemzők azt jósolták, hogy az Amazon lehet az a cég, amely elsőnek éri el az 1000 milliárdot, ám most fordulni látszik a kocka.

A tőzsdei árfolyamok jótékony hatása folytán reggelre már az Apple 945 milliárdot ért, így már csak 55 milliárd hiányzott a mérföldkőhöz, ám délután újra 900 környékére, egészen pontosan 904,4 milliárdra esett vissza az értéke.

Ennek ellenére az Apple kiváló időszakot tudhat magáénak, az új előrejelzések szerint az idei iPhone-ok modellek lökhetik meg igazán az Apple szekerét, és az év végére meg lehet a hőn áhított trillós szám.

Ami igazán nagy szó lenne, ugyanis a történelemben még nem volt olyan cég, amely elérte volna ezt a számot, a kritikusok számára pedig nagy visszajelzés lehet az, ha a Steve Jobs által megálmodott márka mindenkit maga mögé utasítva lép egy magasabb szintre.
írtunk arról, hogy az Apple 900 milliárdnál tart, de akkor az elemzők azt jósolták, hogy az Amazon lehet az a cég, amely elsőnek éri el az 1000 milliárdot, ám most fordulni látszik a kocka.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Elképesztő hogy ennyi cuccot veszünk tőlük! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Aztamocskos rohadt életbe! meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Őrült pénz, el sem lehet képzelni józan paraszti ésszel.

válasz erre