Lehet, hogy márciusig várnunk kell az iPhone X-re?

2017. október 02.
3.1791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nem kizárt, hogy még az eddigieknél is többet kell várniuk a rajongóknak arra, hogy végre kézbe vehessék az Apple legújabb csúcskészülékét, a legfrissebb hírek szerint ugyanis nem kizárt, hogy jövő márciusban jöhet csak az iPhone X.

Az USA Today beszámolója szerint Gene Munster, a Loup Ventures egyik tech elemzője volt mind közül a legoptimistább, szerinte ugyanis legfeljebb januárig kell várnunk az iPhone X érkezésére, de Jan Dawson, a Jackdaw Research spekulánsa szerint az első negyedév mindegyik hava szóba kerülhet ezen a téren, így az sem kizárt, hogy márciusig kell türelmesnek maradniuk a rajongóknak.

Mint ismert, az iPhone X megjelenésével kapcsolatban jelenleg hatalmas a kavarodás, hiszen vannak, akik már novemberre várják a telefont, aminek az oka valaki szerint a teljesen általános készlethiányban keresendő, mások szerint viszont a készülékbe került új technológiák problémáiban.

Egy biztos csupán: az iPhone X október 27-től lesz előrendelhető, így akkor számíthatunk ezzel kapcsolatban pontosabb részletekre!
5 hozzászólás

twollah

7 éve, 1 hónapja és 7 napja

Huzza az Apple az emberek fejet, hogy "jaj nem megy a gyartas", ami azt sugalja, hogy "keves" telefon lesz a rajtra, hogy az emberek rendeljek elore, bemondasra, a tobbi meg mar nem erdekli az Applet, megvettek, utana azt csinalnak a telefonnal amit akarnak.

válasz erre

technomancer

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Úgyis megoldják a gyártást, nem lesz itt para.

válasz erre

techiii

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Erre azért nem számítottam.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nem jó ómen ez...

válasz erre

TEchie

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Erről már írtatok ti is, nem kellenek ehhez elemzők. Idén csekélyebb mennyiség fogy, jövőre több.

válasz erre