Légzsákot a mobilra: itt az utóbbi évek egyik legjobb telefonvédő találmánya!

2018. július 03.
6.5501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nagyszerű védelmi rendszert álmodott meg okostelefonjaink megóvásának érdekében egy német egyetemista, aki AD Case név alatt megalkotta a védőtokot, ami gyakorlatilag a légzsákok elvén alapulva védené meg készülékeinket a sérüléstől.

A tok érdekessége, hogy nem levegővel töltött lufik kaptak benne helyet, hanem aprócska kis lábacskák, melyek azonnal kinyílnak, amint a készülék váratlan és gyors zuhanást, illetve helyzetváltozást érzékel, és amennyiben nem egy toronyból vágtuk ki az eszközt, akkor ez a speciális megoldás garantált védelmet nyújt a telefon sérülésével szemben.

A tokból egyébiránt a sarok részein ugrik elő zuhanás közben egy-egy aprócska láb, melyek korlátlan mennyiségben képesek megóvni az eszközt ilyen esetben, hiszen Philip Frenzel úgy álmodta meg találmányát, hogy ezek a lábacskák visszahajthatóak legyenek a tokba.

A terméket a közelmúltban szabadalmaztatták, és mivel befektetőt nem talált hozzá az egyetemista, ezért hamarosan Kickstarterre viszi projektjét, hogy így szerezzen elegendő tőkét az eszköz megvalósításához.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Porthos

2 éve, 19 napja

Ügyes gyerek!

válasz erre

TEchie

2 éve, 19 napja

Na ez menő

válasz erre

VDemon

2 éve, 19 napja

Mekkora ötlet!

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 19 napja

Ez óriási!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink