Legyezőként is funkcionáló, triplakijelzős okostelefont tervez a Samsung?

2019. július 29.
3.8301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb izgalmas szabadalmi tervek bukkantak fel a napokban a Samsung háza tájáról, melyeket a LetsGoDigital csapatának jóvoltából nemcsak szöveges formában ismerhetünk meg, hanem egy tervezeten és egy koncepciós képen egyaránt láthatjuk.

A fotókról tisztán kitűnik, hogy a három kijelzős eszköz a legyezők vagy a RAL-színskálák módjára lenne hajtogatható, vagyis a három lapos megjelenítő egymásra hajtott állapotú volna alaphelyzetben, de ha szükségünk lenne még egy-egy extra kijelzőre, akkor jobbra és balra egyaránt előhúzhatnánk egyet.

Mivel a különleges kialakításnak mi egyáltalán nem látjuk gyakorlati hasznát, ezért nem kizárt, hogy ez csak egy elvetélt ötlet volt a Samsung részéről a multitasking különleges megvalósítása kapcsán, hiszen ezt a megoldást legfeljebb úgy tudnánk elképzelni, ha a három főpanel közé még pluszban valami hártyás megjelenítő kerülhetne, amivel a három kijelző összefüggő képet adhatna.

Legyezőként is funkcionáló, triplakijelzős okostelefont tervez a Samsung? - 2. kép

jóvoltából nemcsak szöveges formában ismerhetünk meg, hanem egy tervezeten és egy koncepciós képen egyaránt láthatjuk.'>
2 hozzászólás

Direktor

5 éve, 24 napja

Nekem bejönne pedig. Annak idején a Nokiának volt hasonló, csak az nagyon csajos volt.

válasz erre

techiii

5 éve, 25 napja

Na ez egy nagy baromság! Minek nézegessek három kijelzőt?! meglepett smiley

válasz erre